Revision

Revisionsarbejde i Køge

Din personlige revisor

ABC Bogholderi & Revision er din kompetente samarbejdspartner, der imødekommer den enkelte kunde på ønsker og behov. Er det derfor blevet tid til overblik, overskud og skal årsrapporten klares, kan du trygt henvende dig allerede i dag.

Din virksomhed i fokus

Hos ABC Bogholderi & Revision handler det om din virksomhed. Vi tager udgangspunkt i din situation, og udarbejder en række tilpasset services.

Strategisk rådgivning

Vi tilbyder rådgivning til at skabe mere tid og overblik i din forretning. Vores strategiske rådgivning kredser b.la. om skat, drift og forretningsudvikling.

Årsregnskab

Vi står klar til at hjælpe dig, der skal have foretaget det årlige årsregnskab og årsrapport. Det er et af vores absolut stærkeste kerneområder.

Har du behov for en kompetent revisor, som møder dig i øjenhøjde? Hos ABC Bogholderi & Revision handler det om situation, omstændigheder og individuelle ønsker til det udførte arbejde inden for revision.

Det kan være svært at finde tid til økonomi og regnskab, samtidig med at drive sin virksomhed med fuldt potentiale og energi. Vi tilbyder at sætte ind dér, hvor du har brug for det. Vi varetager dine revisionsydelser med stor respekt for din virksomhed og altid til den aftalte tid og pris. Vi justerer løbende serviceydelserne, så du er sikret tidssvarende ydelser, som er aktuelle- og som bidrager til virksomhedens udvikling.

Vores største mission er at give dig tid til at drive din virksomhed, og undgå sene aftener med komplekst regnskab og administration. Slip besværet og lad os sammen udarbejde en handleplan for din virksomhed, så du kan skabe vækst og overskud. Det handler om dine ønsker, som vi står klar til at varetage hos ABC Bogholderi & Revision.

Vend udfordringerne til vækst

Begrænser regnskaber og budgetter din ønskede udvikling i virksomheden, eller ønsker du blot en større frihed til at lave det, du er kompetent i? Uanset dit grundlag for at vælge at have et par ekstra øjne på din virksomhed, så er udfaldet det samme. Slip besværet, og du vil opleve, hvordan du får mere tid til det, som du er kyndig i.

Overblik & sikker styring

Dit regnskab er i trygge hænder

Vores høje faglighed og erfaring i branchen, er din sikkerhed for kvalitetsløsninger fra a-z. Vi udarbejder altid skræddersyet aftaler med den enkelte kunde, så vedkommende er sikret en givende og tilpasset service. Vi udfører alt inden for revision, og hvad der hører til inden for drift, overblik og udvikling.

Få hjælp med: