Bogholder Køge

Bogholderi i Køge

En bred vifte af ydelser

ABC Bogholderi & Revision er din personlige bogholder i Køge med stor ekspertise i bogføring og løbende rådgivning. Vi varetager alt inden for bogføringsfunktioner, og hvad der hører til af kvalitet og service. Spar tid, slip besværet og få mere tid til at drive din forretning.

Bogholder Køge

Løbende bogføring

Hos ABC Bogholderi & Revision er dine ønsker og behov i centrum. Vi finder frem til de bogholderifunktioner, som vi skal sørge for at udføre.

Løsningsorientert

Vi tager udgangspunkt i den enkeltes behov i tæt dialog og samarbejde med virksomheden. Vi tror på, at det er vejen frem med skræddersyet løsninger.

Traditionelt bogholderi

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger, der er tilpasset netop dit virke. Herunder alt inden for bogføring af bilag, løn og momsindberetning og meget mere!

Spar tid og lad dig serviceres af ABC Bogholderi & Revision.  Vores mission er at give dig tid til at drive din forretning, så du undgår sene aftener i samvær med komplekse administrationsopgaver og regnskaber. Hos ABC Bogholderi & Revision er vi med dig hele vejen og vægter den løsningsorienteret tilgang, som lever op til krav og kvalitet.

I tæt dialog udarbejder vi en handleplan, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov inden for bogføring. Vores arbejde er kvalitetssikret i det omfang, at vi altid følger gældende retningslinjer, samt vi opdaterer os løbende på kurser for at dygtiggøre os på de nyeste metoder. 

Du er velkommen til at henvende dig, så vi kan finde frem til en balance, hvor dine behov for bogføring er i centrum. Det er naturligvis helt uforpligtende at få en samtale, hvor vi definerer de fremtidige mål og ønskede resultater. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig.

Vend udfordringerne til vækst

Begrænser regnskaber og budgetter din ønskede udvikling i virksomheden, eller ønsker du blot en større frihed til at lave det, du er kompetent i? Uanset dit grundlag for at vælge at have et par ekstra øjne på din virksomhed, så er udfaldet det samme. Slip besværet, og du vil opleve, hvordan du får mere tid til det, som du er kyndig i.

med ekstra tid kommer overskud

Vi tager dig i hånden

Vi håndterer stort som småt. Vi er fleksible, og vi indretter os altid efter den enkelte kundes omstændigheder, hvad enten det drejer sig om en privat person, et selskab eller en selvstændig erhvervsdrivende. Vores kompetencer favner bredt, og det handler mest af alt om dialog, ønsker og behov til bogføringen.

Få af mange ydelser: