Kort om os

Få styr på regnskaberne

Professionel og kvalitetsbevidst

ABC Bogholderi & Revision er din personlige revisor og bogholder med base i Køge. Siden 2011 har firmaet leveret ydelser for en masse tilfredse kunder for vidt forskellige brancher. Styrken og missionen må være at tilpasse services til den enkelte virksomhed, som forårsager mere tid og overblik til at drive vedkommendes erhverv i den ønskede retning.

Et udpluk af ydelser:

Vend udfordringerne til vækst

Begrænser regnskaber og budgetter din ønskede udvikling i virksomheden, eller ønsker du blot en større frihed til at lave det, du er kompetent i? Uanset dit grundlag for at vælge at have et par ekstra øjne på din virksomhed, så er udfaldet det samme. Slip besværet, og du vil opleve, hvordan du får mere tid til det, som du er kyndig i.

Et trygt samarbejde

Bogholder & revisor i Køge

Små og mellemstore virksomheder

Vi tilbyder services for små til mellemstore virksomheder. Vi vægter den personlige dialog og løbende kontakt, så serviceaftalen altid er tidssvarende og aktuel ud fra det generelle marked og behov.

Brug tiden effektivt – så klarer vi papirarbejdet

Skab overblik, balance og tryghed. Disse tre faktorer er vigtige, og de defineres som forudsætningerne for at drive din forretning hensigtsmæssigt. Lad os stå for regnskaberne, så sørger vi for, at du får tid til det, du er god til. Med andre ord, sikrer vi dig et samarbejde, som kan defineres som værende dedikeret, målrettet og med henblik på at din forretning skal kunne udvikle sig i den retning, som du bestræber. Det er langt de færreste, som håndterer regnskaber, administration og bogføring, og samtidig have tid til overs til dét, der virkelig er givende for virksomheden. Lad os styre dine regnskaber!